jueves, 27 de marzo de 2014

Aplicaciones Portables

      En esta entrada voy a responder 10 preguntas sobre las aplicaciones portables, haré un powerpoint sobre las ventajas,desventajas, características y funciones y haré un trabajo con Impress.
Gracias a esto, podré aprender un poquito más sobre todo ello.
He aprendido que son muy útiles y que van muy bien para usarlas en cualquier sitio y que tienen muchas más ventajas que desventajas, también que son muy fáciles de encontrar.
    Preguntas y respuestas: 
  
      1.  Què és una aplicació portable?
Una aplicació portàtil, o portable, és una aplicació informàtica que s'executa directament des d'una memòria USB, des d'una carpeta de l'ordinador o des de la xarxa, sense necessitat d'instal·lar-la prèviament. Per poder-la utilitzar només ens cal descarregar-la de la web, descomprimir-la i ja la tenim apunt per treballar.
     2.  Des d'on es poden executar les aplicacions portables?
Des del Pendrive
n  3.  Quina és la diferència entre descarregar, instal·lar i utilitzar una aplicació?
Descarregar: Copiar o transferir informació (dades, programes, etc.) En la memòria d'un ordinador des de la d'un altre, especialment a través d'Internet o una altra xarxa informàtica
Instal·lar: Incorporar en un ordinador una aplicació o un dispositiu per poder ser utilitzat. Les aplicacions més elaborades solen tenir un programa instal·lador que facilita el procés.
Utilitzar: Emprar o fer funcionar una cosa per a un fi determinat

     4.  Quins programes conté l'OpenOffice portable?
     El Writer, El Base, Calc, Draw Impress i Math 5.  Què ens permet transportar el Thunderbird Portable?
Ens permet transportar el correu electrònic i l’agenda. 6.  Què ens permet reproduir el VLC Media Player Portable?
Àudios o vídeos en format  (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, XviD, WMV, mp3, ogg, ...) així com DVD’s.  
 
7.  Quins editors d'imatges portables coneixes?
Gimp,  FastStone Image Viewer i Photoshop 8.  Quina és la utilitat del Audacity portable?
Audacity és una eina que et permet gravar, editar i manipular arxius d'àudio digital en diversos formats. Audacity Portable fa exactament, però a més te la pots portar a qualsevol part en la teva memòria USB, et permet crear les teves pròpies gravacions a partir d'arxius individuals en format WAV, AIFF, AU, MP3, etcètera ... i afegir múltiples efectes, també admet les ordres bàsiques d'edició (tallar, copiar, enganxar, desfer), barreja cançons, i inclou un editor d'amplitud, un espectrograma i un analitzador de freqüències implementats.

9.  Saps en quina adreça pots descarregar-te un antivirus portable?
http://portableapps.com/apps/security/clamwin_portablehttp://www.mxone.net/descargas.php 10.           Quins compressors/descompressors de fitxers portables coneixes?
El 7-zip